Dinerkaart


3 Gangen Keuze menu van de chef. €32,50
Keuze uit vlees, vis of vegetarisch.


Voorgerechten:

“Bakkerijtje” €5,25
Met brood van Bakkerij Langerak, aioli en kruidenboter.

Pompoen soep €5,75
Geserveerd met creme-fraich en verse groene kruiden.

Soep van de dag €5,25

Elita Carpaccio €9,75
Gemaakt van het Hollandse Elita rund met truffelmayonaise, parmazaanse kaas, rucola
rode ui en geroosterde diverse pitten.

Gamba’s op toast €9,25
Gewokte gamba’s in knoflook olie geserveerd met een kleine salade en toast.

Gebakken eendenborst salade €9,25
Met sinaasappel, walnoten en een dressing van winterse vruchten.

Stoofpeer salade €8,75
Met perfect gerijpte roquefort, walnoten en een aceto balsamico dressing.

Twijfelaartje €9,75
Een greep uit de voorgerechten.



Hoofdgerechten

Bavette (chef’s special) €21,75
Bavette van het Australische Black Angus rund, geserveerd met een wortelcreme
en een groene peper roomsaus

2Floors duo €19,25
Biefstuk van het Palmesteyn rund, gewokte gamba’s en een saus van rode port en chocolade. Geserveerd met verse groenten.

Varkenshaas medaillons €18,75
Geserveerd met een romige champignonsaus.

Parelhoender €18,75
Met pastinaakcreme, verse groenten en een bosuien-knoflook saus.

2Floors hamburger €13,75
Gemaakt van 100% rundvlees met knapperige sla, bacon, rode ui, Old Amsterdam
en een huisgemaakte saus.

Zalm en croûte €19,75
Zalm gewikkeld in korstedeeg, pastinaakcrème en een groene kruiden beurre blanc.

Catch of the day €19,50
Met bijpassende garnituur.

Gevulde Portobello €16,75
Gevuld met ratatouille, gegratineerd met kaas geserveerd met pasta verde

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met afwisselende gewokte groenten en een keuze uit frites of gebakken aardappeltjes.



Kindermenu €7,25
Kroket, frikandel, kipnuggets of vissticks*

*Wordt geserveerd met een kleurplaat en ijsje



Nagerechten

Grand dessert €14,25 (vanaf 2 personen)
Gemaakt naar de keuze van de chef.

Tiramisu €7,75
Met yoghurt-amarenen roomijs en slagroom.

Oreo cheesecake €7,50
Met witte chocolade roomijs en slagroom.

Choco Soufflé €7,25
Met aardbeien ijs en slagroom.

Warme Apfelstrudel €6,75
Gemaakt van verse appels en rozijnen.
Geserveerd met kaneel roomijs en slagroom.

Sorbet €6,75
Vers fruit, 2 bolletjes ijs en slagroom.

Dame blanche €6,25
Huisgemaakte Bourbon vanille ijs met chocoladesaus.